dutch français english

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalenAbout us

i-Theses is de specialist bij uitstek voor reken- en tekensoftware voor Bouw, Infrastructuur, Geospatial en Mechanica. Als Autodesk Gold Partner heeft u de garantie dat u over de beste service aan de beste prijs kan beschikken. Om dit te realiseren staat een team van 20 medewerkers tot uw dienst. Elk onderdeel van het BIM (Building Information Model)  proces wordt ondersteund met de passende software. Wij beschikken over voldoende resources om concrete implementaties doorheen de diverse vakgebieden te begeleiden. Dit gaat van basisopleiding tot ondersteuning bij opstart van concrete projecten en outsourcing, geregeld ook buiten de landsgrenzen.

i-Theses is erkend door de Overheid als opleidingsverstrekker en is ISO gecertificeerd voor bovenstaande processen, exclusief ontwikkeling. i-Theses doet er alles aan om een hoge kwaliteitsgraad te garanderen voor opleiding, helpdesk en ontwikkeling. i-Theses is het grootste ATC (Autodesk Training Center) in België en haalt bovendien zowat de hoogste score. Deze info is gebaseerd op anonieme evaluaties via ATC van Autodesk.

Ondersteund door onze ontwikkelafdeling (lid van het Autodesk Developer Network) biedt i-Theses u de mogelijkheid om voor specifieke wensen op maat te ontwikkelen. Zowel op het vlak van databases, webapplicaties en cad ontwikkelingen en uiteraard de integratie ervan heeft i-Theses een enorme ervaring opgebouwd. De referenties op dit vlak spreken voor zich. Naast maatsoftware ontwikkelt i-Theses een aantal eigen applicaties. Onder andere voor Topografie, Milieu (bodem, oppervlaktewateren, etc…), Prefab beton vloeren, enz. heeft i-Theses standaard softwaretools ontwikkeld gebaseerd op Autodesk toepassingen.

 
i-theses team
autodesk-logo   i-theses-logo

Facebook Twitter Linkedin